MIN JUL 2016

Fredag 23/12

Jag slutade jobbet kl 18 och efter det åkte Anton, Neo & jag hem Frida och Tobbe för att spela bingo på uppesittarkvällen. Jag vann hundra kronor haha och Frida tusen på sport & fritid, vilket jag gärna hade tagit emot ;-) Vi blev några, Frida, Sammy, Julia, Robin, Johanna, Viktor och så kom Elin hem och överraskade <3

 
Lördag 24/12


JULAFTOOON!! Vi tog upp Neo i våran säng och bara gosade med varandra <3 

Sedan åkte jag till stan för att köpa två julklappar och hämta ut p-piller. Chefen ringde dessutom och bad mig komma till jobbet och hämta mina julklappar. Runt 13-tiden var vi hemma hos mamma & Danne och åt och åt! Efter en stund var vi hemma hos Soile och Thomas tillsammans med Oscar och Sirkka, vi fikade, öppnade julklappar och körde julklappspel. Mot kvällen var vi tillbaka hos mamma & Danne, vi åt lite till och sedan kom tomten. Vi öppnade och jag fick så mycket fina saker, över förväntan helt klart. Är super tacksam <3


Söndag 25/12

Alarmet ringde 09 och vi packade väskorna, alla julklappar och åkte mot Uppsala. Vi kom fram vid lunch och gjorde oss fina sedan åt vi igen och igen haha. Spelade spel, bytte presenter och körde julklappspel. Åter igen, fick så fina presenter, taaack alla nära och kära!! <3 Måndag 26/12

Jag vaknar först av att Oscar snarkar och tittar ner på golvet och ser att Neo har gått och lagt sig bredvid Oscar på madrassen :') Söt! 

Sedan vaknar jag igen av att det är svinkallt i sovrummet och Anton är snäll och stänger fönstret. Seeeedan vaknar jag igen av en smäll (då har lampan i fönstret blåst omkull) och Anton mumla "det är korsdrag", "men du stängde ju fönstret" tänkte jag och somnade om hahah. Sedan åt vi frukost och alla fixade sig och så åkte vi mot stan. Jag vill spara pengar så jag kollade inte speciellt noga, jag kollade mest på saker som Anton kunde köpa till sig hehe. Och faktiskt så hittad jag en jättesnygg jacka åt honom som han köpte. Sedan beställde vi pizza och sen var det dags att åka tillbaka till Katrineholm. Efter ungefär 2 timmar bilresa så var vi hemma igen och vi tog in all packning plus julklapparna sedan åkte jag hem till Hannah och Oscar en stund. :-)

FJÄRDE ADVENT

 

 
 


 

Min helg var superbra ♥ I fredagskväll promenerade jag och Neo hem till Hannahs föräldrar och åt en jättegod paj där. Hannah hade med sig söta Scooby och så var såklart vovven Frazze där <3 hundarna busade något otroligt och länge!! Det tog aldrig slut haha. Efter ett tag kom Oscar också sedan satt vi alla i soffan, käkade chips å godis, hundarna hoppade upp och ner från soffan och Neo tog sig friheten att kissa under granen..haha..
Hannah och jag bestämde att jag ska följa med ut till stallet på torsdag (!!) ganska nervös hehe, sist jag satt på en häst var nog runt 12 år sedan. Dock ska jag inte rida tror jag, bara titta och klappa på hästarna hade jag tänkt.

I lördags jobbade jag några timmar och i söndags åkte mamma, Danna, Nina, Leoh, Mioh, Anton och jag till norrköping för att julhandla.

Ikväll har jag slagit in paket men skulle ta en liten paus men den pausen blev ganska lång för jag hamnade framför serien Skam fram till nyss. Den. Serien. Borde. Du. Se. På.

Nu ska jag ta mig en dusch och bara längta vidare till fredag och julafton och hela den helgen <3

 

TREDJE ADVENT

 
Min söndag i bilder + ett jobbpass ♥
EN TILLBAKABLICK / MIN HÄLSA / INFO OM DAGEN

 

Bjuder på lite gamla bilder från juli :-)

Dagen började med att jag inte kunde prata, hade ingen röst alls! Sedan skulle jag jag iväg och jobba och jag hade fortfarande ingen röst hahah.. Det var en hel del kunder som ba "haha nä men oj, du har ju ingen röst". Nu har kan jag prata allafall, låter som jag är i målbrottet dock.
Förutom att jag har jobbat idag så har var vi och firade min kusin Emma som fyller <3 Och nu sitter vi i soffan och myser lite. Neo hoppade upp till soffan för första gången igår också :-D Hoppas ni mår bra, puss <3

PLOPP-OBOY

ANDRA ADVENT 

Heej! Skönt att det är onsdag (snart fredag), yeey. Förra veckan i fredags kväll började jag känna mig lite dålig, ont i halsen och så vidare. Jag kände mig inte helt hundra fram till inatt, då vaknade jag och kunde knappt andas genom näsa och mådde bara inte alls bra. Därför är jag hemma från jobbet idag och ska bara lata mig! Neo ligger bredvid mig just nu i soffan och sover, så himla söt <3
I helgen som var har jag julhandlat lite tillsammans med familjen. På lördagsmorgonen gick jag och Hannah tillsammans med hundarna en morgonpromenad, efter det åkte mamma, Frida och jag ut till Ingvalstorp och tittade på massa fint julpynt, bland annat <3 Sedan blev det att julhandla, fika, handla och samma visa på söndagen haha. På söndagskvällen gjorde Antonio en god ceasarsallad och vi tände andra adventljuset.