Här är min nya ögonskugga från MAC och jag tycker den ser så fin ut! Jag fick hem den i slutet på förra veckan men jag har jobbat hela helgen plus haft ont i halsen. Eller ont och ont, det har känts som att jag har haft en tennisboll där haha :-/ Med andra ord så har jag jobbat och mått dåligt så det har inte blivit läge för att testa denna ↑ än. Hur som helst så ska det bli spännande att se hur den ser ut på. 

 

 

 

 

 

 

 
I fredags var Anton och jag bjudna till Ida och Patrik på kräftskiva! Hur trevligt och fint fixat som helst :-) Vi var kanske runt 35 pers och alla hade fått någon slags uppgift, till exempel så skulle Antonio och jag fixa sallad, bröd och smör. Dock fick det bli Anton som gjorde iordning vårat bidrag eftersom jag jobbade till kl 18 och då började även kräftskivan. Dagen efter hämtade Soile oss och vi åkte och hämtade pizza ↑ och mumsa i oss den hemma hos Soile. Efter det kalaset åkte vi alla tre och kollade runt på sängar och hittade faktiskt en bra säng! Dock har vi inte bestämt oss om vi ska köpa en säng nu eller om några månader..hmm. Men det återstår att se ;-) 
Just det, dagar kvar till flytt, yeey yeey yeeey. Vi har inte börjat packa än haha MEN det finns inte så mycket att packa? Det som ska packas ner är porslin, kläder och lite småsaker. 
Om några timmar ska Anton och jag åka hem till mamma å Danne där Julia och Robin kommer vara också, vi ska nämligen fika och umgås lite eftersom de flyttar till Rättvik på tisdag!! :-( 
 
 
 
 
 
 

 
Jag har en stark vilja/är envis.
 
Jag älskar att ha något roligt inplanerat, att ha något att se fram emot, men också att man gör något spontant. 
 
Det känns som att jag har två personligheter ibland. Vissa dagar är jag social och älskar att träffa människor. Andra dagar kan jag vara ensamvarg och tycka att det är skönt att sitta själv och typ inte göra någonting.
 
Jag hoppas verkligen att Anton jag jag äger en hund inom en snar framtid (tror dock inte att det kommer hända så snart). När får man tid till att uppfostra en valp?? Eller ja, det kanske inte måste vara en valp.
 
Jag får sjukt lågt blodsocker när jag är hungrig. Jag blir helt off, svag, darrig och mår illa om jag nästan inte äter direkt när jag blir hungrig.
 
Jag har de senaste månaderna blivit lite galen i porslin, men nu kommer alla pengar gå till inredning till nya lägenheten. Vilket ska bli så kul, äntligen får vi en större lägenhet och en som vi känner att vi vill satsa lite mer på!