31 december 2013

31 DEC

Allmänt

 

Kan inte sova. wäääh. Hade några finfina dagar i Norge, hela familjen trängde ihop sig i Julias lilla men mysiga lägenhet i några nätter. I lördags åkte mamma, Danne å Nina tillbaka till Sverige och jag stannade kvar hos Julia och sov vidare tills pappa kom. Sedan umgicks jag och pappa några dagar, åt kinamat två dagar i rad haha mmmmums! (min favoritmat).


Sen idag då, tog tåget som gick vid 11 från Geilo till Oslo och sedan Oslo-Stockholm. Och den sista biten kändes riktigt seg, började må illa och kallsvettades plus att jag hade en plats så att jag åkte baklänges.. Så jag gick och satte mig på en annan plats, och precis när jag väll känner att här satt jag bra liksom så kommer en och "jag har bokat den här platsen".. Jaahappp, bara att flytta på sig. Det som störde mig mest var att vagnen var ju nästintill tom också. Det brukar alltid vara fullt annars på just det tåget men inte den här gången, svårt att bara sätta sig någon annanstans då. Nu känner jag att det blev en aning för mycket information om min jobbiga tågresa hem haha men aja!

 

Till något helt annat, nyår imorgon..idag?! som jag ser fram emot! Ska äta med tjejerna och bara ha det gött innan vi drar vidare på fest och "firar in" det nya året! Kommer kännas tomt utan Maja dock♥ Men det tar vi igen någon annan gång bruden! 
Men ska försöka sova nu! puss, godnatt!

 

 

 
 
 
 
 
 

27 december 2013

BEITOSTØLEN

Allmänt

Helluu! Vaknade halv 5 idag av någon anledning. Kunde allafall inte somna om så jag var väl uppe i ca 3 timmar efter att jag vaknade.  Idag har vi varit i backen och sen varit och ätit på ett jättemysigt ställe! 
Imorgon åker allafall resten av familjen tillbaka till Sverige och jag stannar kvar här hos Julia och väntar på pappa. Åker väl tillbaka på måndag med tåget så att jag hinner tillbaka till nyår. Yesyes! Nei men nu ska jag kolla vidare på filmen The Holiday<3 

 

Godmorgon! (för min del)
vaknade för inte så länge sen och kände att jag var sugen på amerikanska pannkakor så jag bestämde mig för att gör åt hela familjen. Utgick från ett recept som jag hittade i en tidning. Tyckte pannkakorna blev supergoda men dock inte så fluffiga som jag hade tänkt mig men men, smarrigt ändå!

Ikväll vet jag bara att jag ska träffa Maja! och imorgon åker jag antagligen till Norge. Ska åka bil den här gången eftersom Julia vill ha med sin säng tillbaka, eller bil och bil det är som en stor taxibuss som vi får hyra av våran snälla granne! Det tar ungefär åtta timmar att åka, så nästan hela dagen kommer jag befinna mig i en bil.
Måste säg att jag är jättenöjd med alla julklappar jag fick igår, speciellt två biljetter till Miley's konsert!! haha blev verkligen överlycklig♥♥♥ Så i vår drar Maja och jag och ser på Miley!

 
 
Tog receptet från veckorevyn. Det blir ungefär 12 st. Ett tips är att köpa lönnsirap & olika bär, det blir verkligen gudomligt gott allihopa tillsammans då.