I fredags åkte Anton, Soile och jag till Nyberg's och käkade! Jag tog en oxfilé pasta och efter att jag hade haft på lite salt och peppar så smakade det toppen :-) Tanken var egentligen att vi skulle äta grillbuffé på djulö herrgård men det var fullt när vi kom dit så då blev det Nyberg´s istället.

Igår, lördag, var Anton och jag först hemma hos Angelica och åt tacos, super gott!! Sedan var vi bjudna hem till Julia och Robin på utflyttningsfest. Hela helgen har varit lyckad :-)
Och idag var Maja, Martin och jag å fiskade och ooomg vilken gädda Maja fick hahaha! Lägger ut lite bilder från idag imorgon.
Hoppas ni har haft en bra helg, puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 juli 2016

UPPSALA

Allmänt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
I torsdags eftermiddag förra veckan åkte Anton och jag till Uppsala för att hälsa på familjen över helgen. Som vanligt, Uppsala är en fantastisk stad och lika så människorna i Antons familj. Vi shoppade för första gången ingenting där (ville hellre spara pengar till nya lägenheten) men det var bra lockande att åka till en butik som hade mateus haha! Dagarna bestod av bra sällskap, god mat, promenader, bad i poolen och heeelt underbart väder ♥
 
 
 
 

25 juli 2016

HEJDÅ BERGDALA

Allmänt

 

 

 

 
För en vecka sedan var det dags för mormor och morfar att flytta ut från huset i Valla. Det var lite tråkigt men samtidigt så blir det bäst såhär. Herregud vad jag älskade att vara där under min uppväxt, det finns så mycket minnen därifrån. Mormor och jag åkte ut dit idag och skulle kolla till det sista innan de ska lämna över nyckeln. Då var familjen som ska flytta in där (de packade in lite saker i garaget osv). Mormor frågade då om de ville komma in i huset och kolla igen på det, plus att farmorn var med och hon hade inte sett huset mer än på bilder. Så då blev det en liten husvisning och döttrarna sprang runt och skrattade och busade med varandra, då fick jag så där att man ler för sig själv och jag tänkte att sähär liten har jag, mina syskon, kusiner och så vidare, varit och sprungit runt här. Men det blir bra det här, huset kommer få en renovering och familjen kommer få ett stort hus och en stor trädgård att växa i, även ett tredje barn är på väg :-)