FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG

 
 
 
 
 
 

I fredags åkte Anton, Soile och jag till Nyberg's och käkade! Jag tog en oxfilé pasta och efter att jag hade haft på lite salt och peppar så smakade det toppen :-) Tanken var egentligen att vi skulle äta grillbuffé på djulö herrgård men det var fullt när vi kom dit så då blev det Nyberg´s istället.

Igår, lördag, var Anton och jag först hemma hos Angelica och åt tacos, super gott!! Sedan var vi bjudna hem till Julia och Robin på utflyttningsfest. Hela helgen har varit lyckad :-)
Och idag var Maja, Martin och jag å fiskade och ooomg vilken gädda Maja fick hahaha! Lägger ut lite bilder från idag imorgon.
Hoppas ni har haft en bra helg, puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPPSALA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
I torsdags eftermiddag förra veckan åkte Anton och jag till Uppsala för att hälsa på familjen över helgen. Som vanligt, Uppsala är en fantastisk stad och lika så människorna i Antons familj. Vi shoppade för första gången ingenting där (ville hellre spara pengar till nya lägenheten) men det var bra lockande att åka till en butik som hade mateus haha! Dagarna bestod av bra sällskap, god mat, promenader, bad i poolen och heeelt underbart väder ♥
 
 
 
 

HEJDÅ BERGDALA

 

 

 

 
För en vecka sedan var det dags för mormor och morfar att flytta ut från huset i Valla. Det var lite tråkigt men samtidigt så blir det bäst såhär. Herregud vad jag älskade att vara där under min uppväxt, det finns så mycket minnen därifrån. Mormor och jag åkte ut dit idag och skulle kolla till det sista innan de ska lämna över nyckeln. Då var familjen som ska flytta in där (de packade in lite saker i garaget osv). Mormor frågade då om de ville komma in i huset och kolla igen på det, plus att farmorn var med och hon hade inte sett huset mer än på bilder. Så då blev det en liten husvisning och döttrarna sprang runt och skrattade och busade med varandra, då fick jag så där att man ler för sig själv och jag tänkte att sähär liten har jag, mina syskon, kusiner och så vidare, varit och sprungit runt här. Men det blir bra det här, huset kommer få en renovering och familjen kommer få ett stort hus och en stor trädgård att växa i, även ett tredje barn är på väg :-) 
 
 
 
 
 

MIDDAG & KALAS

 
 
Förra veckan var Anton, Oscar och jag bjudna hem till Soile och Tomas på middag! Det blev en lång kväll men det var bara mysigt ♥ Vi åt, som ni ser på första bilen, väldigt god mat (!!) och spelade spel :-) Min lilla prinsessa fyllde år också! Jag är så glad över att jag fick en lillasyster som Nina, bäst är hon ♥
 
 
 
 
 
 

ANASTASIA

 

 
Heej!! Jag vaknade vid 8 imorse och kände mig hur trött som helst...jag hade mensvärk i stort sätt hela dagen igår och vaknade upp med samma värk idag.. Men men! Just nu ser det ut att vara fint vänder men man vet ju inte hur det ser ut om 20 minuter, hur som, jag ska jobba idag vilket känns sådär om det blir så att det är sol hela dagen idag. Dock roligt för er som är ledigt ;-) Igår fick jag hem min favvo ögonbrynspenna, har bara använt denna ni ser på bilden ovanför, i snart ett år. Nej nu är det dags för mig att göra iordning lite mat innan jag drar iväg för ett jobbpass!
 
 
Puss
 
 
 

~

 

 

Igår åkte Michaela, Maja och jag hem till mamma å Danne för att låna deras altan för att äta lite gott plock samt dricka. En trevlig kväll helt enkelt :-)