DESIGN

 
 
Nu äe det så att jag ska få hjälp med designen min, så vet inte riktigt hur det blir med bloggandet på ett tag! Men slänger väl in ett o annat inlägg då och då. PUSSAR SÅ LÄNGE 
 
 
 
 
 
 

LÅNGHELG

 
 
 
 
 
 
 Då var den här långhelgen slut, men är absolut inte deppig för det! SOMMARLOV SNAAART.! Har hur som helst haft det för himlans bra, de kändes ungefär som att man hade sommarlov! Har hängt med bästis och familjen oså. Känns som ett lyckat minilov fast jag inte hann med att ta en riiiiiktigt lång springtur som jag hade tänkt, menmen! 
Måste bara säga att kronprinsessan Victoria och Daniels Estelle var så himla duktig på prinsessans bröllop i lördags, men framförallt såå söt! Haha! Nu min vänner kryper jag ner i min nybäddade säng, nyduschad och säger godnatt!

 

ONE TREE HILL

 
 
Hejhej! Har haft en underbar dag, har umgåtts med mamma och Frida och senare på kvällen kom även Laban på besök.<3 åh han är så himla gullig!! Badade i poolen för första gången i år, eller jag paddlade runt i båten med Leoh. Så jag badade ju inte precis men jag var ju allafall på ytan, haha make no sense. Hur som helst, vet att klockan tickar iväg men jag har haft en sån fruktansvärd mensvärk hela kvällen och har fortfarande så kan inte sova. Därför blir det såklart ett avsnitt av OTH nu. PussHej!
 

GODMORGON

 
Min morgon börjar bra, frukost på sängen (som jag själv har gjort då..hehee) och One tree hill. PUSS
 

KORALLRÖD

 
 
En mysig sommar outfit. Hoppas verkligen att det bjuds på flera dagar som denna! 
 

MIN ONSDAAAG

 
Gottiii
 
 

BLACK SKIRT

 
 
 
 

Monday

 
Kort vecka = I like. Har inte gjort något speciellt idag, hjälpte Frida att fixa lite med poolen oså. Kollat one tree hill, varit ute hos mormor &morfar och fikade. Körde även lite bil på vägen hem =D haha det gick väl helt ok! Nu ska jag poppa lite popcorn till Biggest loser. Pusshejs!
 

Vero moda/ Vila