13 juni 2013

DESIGN

Allmänt

 
 
Nu äe det så att jag ska få hjälp med designen min, så vet inte riktigt hur det blir med bloggandet på ett tag! Men slänger väl in ett o annat inlägg då och då. PUSSAR SÅ LÄNGE 
 
 
 
 
 
 

10 juni 2013

LÅNGHELG

 
 
 
 
 
 
 Då var den här långhelgen slut, men är absolut inte deppig för det! SOMMARLOV SNAAART.! Har hur som helst haft det för himlans bra, de kändes ungefär som att man hade sommarlov! Har hängt med bästis och familjen oså. Känns som ett lyckat minilov fast jag inte hann med att ta en riiiiiktigt lång springtur som jag hade tänkt, menmen! 
Måste bara säga att kronprinsessan Victoria och Daniels Estelle var så himla duktig på prinsessans bröllop i lördags, men framförallt såå söt! Haha! Nu min vänner kryper jag ner i min nybäddade säng, nyduschad och säger godnatt!

 

8 juni 2013

ONE TREE HILL

 
 
Hejhej! Har haft en underbar dag, har umgåtts med mamma och Frida och senare på kvällen kom även Laban på besök.<3 åh han är så himla gullig!! Badade i poolen för första gången i år, eller jag paddlade runt i båten med Leoh. Så jag badade ju inte precis men jag var ju allafall på ytan, haha make no sense. Hur som helst, vet att klockan tickar iväg men jag har haft en sån fruktansvärd mensvärk hela kvällen och har fortfarande så kan inte sova. Därför blir det såklart ett avsnitt av OTH nu. PussHej!