29 april 2014

NORRKÖPING

Allmänt

 
 

 

 

Idag tog min kära vän Becca körkort!!! så det firade vi såklart med att ta en tur till Norrköping. Vi shoppade och åt god mat ↑ som ni ser på bilden ehehe♥ Jag åkte till Norrköping och tänkte "nu ska jag hitta tröjor(!!) som jag är i desperat behov av" Kommer istället hem med två kjolar, två par jeans och lite smink behörigheter. Jaja jag är nöjd ändååå! Nu ska jag mysa ner mig i sängen & kolla på 9O21O♥♥

 

 

 

 
 
 
Hej på er finisar! Jag kan ju börja med att berätta att jag har haft ett hur bra lov som helst! umgåtts med fina vänner, ätit en massa gott och bara njutit av solen. I lördags tillexempel var jag med familj ute på landet hos Åsa, Hebban & Oskar, åt en supergod grillad oxfilé med vitlökssmör på och klyftpotatis å sallad osv! ♥♥ SÅ HIMLA GOTT (!!!) 
Jag har övningskört från Valla in till stan, wihoo. Älskar att köra bil, vill ha körkort nu nu nu..
Btw har nyst ungefär 10 gånger medans jag bara har skrivit det här inlägget, hej pollen?! Haha usch och blä! Nej men nu ska jag ta och resa på mig för att göra i ordning lite frukost♥
 
 
 

14 april 2014

SUMMER LOVE

Allmänt

 
 
 
Här är några klänningar som jag tycker är hur fina/snygga som helst! Allt från vardags till fest. Bara älskar den blåa färgen på Nly trend beaute dress (!!), så klockren på något sätt. 
 
Det var ju ett bra tag sedan jag bloggade sist och ja, ganska mycket har väl hänt. Har fyllt 18 och det har firats ordentligt! jag har övningskört för första gången i trafiken (haha fett stort för mig). Sedan har jag kommit igång med löpningen, vilket känns för himla bra.
Tog en paus från gymnastiken för ett tag sen men "började" igen i fredags. Kommer nog inte ha möjlighet till att vara med på alla träningar i veckan och ej vara med på tävlingar men träna när jag kan och känner för det har jag tänkt mig. Nej nu ska jag kolla över mitt CV och personliga brev en gång till innan jag slår på ett avsnitt av gossip girl. puss!