28 november 2013

NAILS

Allmänt Wanted / New in

 

Hejhej!

Dagen började med en underbar sovmorgon, mår absolut som bäst när jag får sovmorgon! det händer ju typ aldrig att man får det så glad blir man minst sagt när de väll händer. Jaja, efter skolan åkte jag hem till syster och så gjorde hon mina naglar. Blev toknöjd! 

Sååå skönt att det är fredag imorgon, och sen helgen som jag ser extra mycket fram emot då jag och familjen ska åka till Stockholm och träffa världens bästa tjejer+kille (Åsa & Hebban plus deras son Oskar), julhandla och övernatta. Kommer till og bli en toppenhelg tror jeeeg. Men nu ska jag ta och bädda ned mig i sängen framför OTH.♥

 

 
 
 
 

24 november 2013

LABAN

Allmänt Familj

 
2 från igår då Tobbe & Frida lämnade av lilla Laban här för övernattning. Så igår kväll var det full rulle här hemma, även nu på morgonen (zzzzz) hehe. Passade på senare att kolla på Känn ingen sorg när Leoh hade somnat igår. Riktigt bra film faktiskt! Just det, var ju på Catching fire i fredags och gaaaa vad bra den va!! kommer aldrig orka vänta så länge som ett år tills nästa film kommer men bara att försöka stå ut antar jag :)
 
 
 
 
 
 
 

22 november 2013

FREDAG-BIO

Allmänt Dagens outfit

 
Helluu! Ska strax gå till bion och möta upp Maja för att hämta ut biljetterna till The hunger games. Det ska bli riktigt kul med bio faktiskt, det händer ju inte allt för ofta. Sen hem till majsan och så ska jag färga håret på henne, alltid lika roligt;)

Men jaja, bara en liten snabb uppdatering sådär. Hoppas allt är bra med er, puss!