30 mars 2013

30 Mars

 
En bild på Renée. Också den enda bilden jag tog på hela kvällen.
 
Hej på er! Glad påsk föresten! Jag har haft en jättebra dag. Blev väckt vid tio och gick ganska direkt upp för att käka frukost. Sedan skulle jag försöka att hitta mitt påskägg, fick ett riktigt bra i år kan jag säga. Ett som innehöll både godis, smink och skönhetsprodukter. Taaack påskhareeen!! 
Men sen, senare mot kvällen så kom tjejerna hit och så fixade vi oss osv för att sedan dra till lokalfesten. Riktigt lyckat var det men jag drog hem redan vid 23-tiden pga halsen min, kände mig trött och inte alls på topp. Kände bara för att åka hem och dra på mysbyxorna, äta godis och kolla på en film. Men i det stora hela så var kvällen lyckad ändå.
Godnatt finisar!
 

29 mars 2013

Gårdagen

Vardag

 
Några bilder från gårdagen när vi var och firade min syster♥
 
Slutade skolan 14.15 igår och efter det gick jag ner på stan och mötte upp mamma och Julia. Efter att vi hade hittat lite presenter så åkte vi hem till Frida, Tobbe och Leoh och firade lilla fisen. Vi var där hela kvällen och myste, beställde hem mat från rhodos och satan vad gott det var! och vad mätt man blev. Nu ska jag faktiskt gå och ta tag i lite plugg (och ja jag vet att det är lov, men pallar inte sitta med allt kvällen innan skolan börjar igen). Vi har ju muntliga nationella i svenska ganska direkt efter lovet. Menmen, hoppas ni alla får ett bra lov allafall! Puss