30 juni 2016

MASSA MAT OSV

Allmänt

 

 

Tooorsdag!! Snart helg hörrni! Dagen idag har gått så sjukt fort men tur de, vill ha helg nu tack.'.'.'.'
Snart är första hela veckan gjord på Ur & Penn och det känns toppen. Sitter nu mätt som bara den i sängen (efter en taco-bomb) och lyssnar på musik medan jag bloggar litt ;-) På tal om mätt och så vidare, Antonio and me var och storhandlade efter att jag hade slutat och det finns knappt något bättre än ett kylskåp fullt med mat! Nej nu checkar jag ut och tar och läser lite i boken. PÖsS

 

 

26 juni 2016

SOL & BAD

Allmänt

Spenderade halva dagen igår på jobbet och andra halvan hemma hos mamma å Danne. Bara badade, solade och käka jordgubbar. Senare mot kvällen åkte vi ut till mormor och morfar och åt mat, lax med potatis, sås och sallad bjöds det på. Riiiktigt gott! Avslutande kvällen med att kolla på fotboll men guu vilken lam match det var...! Aja. I fredags jobbade jag till kl 18 och efter det åkte Anton och jag hem till mamma å Danne och fick oxfilé med massa gott till, nomnom! Sedan körde vi lite lekar och bara myste. En perfekt dag <3

22 juni 2016

TIDIG MORGON

Allmänt


"Godmorgon" ♥
Jag vaknade till vid 06 imorse och sedan dess har jag faktiskt varit vaken. Jag har lyssnat på lite poddar, kollat på paradise hotel Norge och läst lite bok. Alltså när jag vaknar sådär tidigt så kan jag inte somna om, på grund av att det är så ljust ute. Vilket är lite jobbig eftersom jag är trött och egentligen vill somna om. Men aja nog om det :-) 
 
Idag hoppas jag att min nya dataladdare kommer hem så att jag kan börja använda min dator igen. 
Igår var jag tillsammans med Elin och Wendela på grit-pass. Man håller alltså igång i 35 - 40 minuter och jag har bästa känslan i kroppen idag, jag känner hur det har tagit och hur piggare i kroppen jag är fast jag har lite värk. 
 
Tillbaka till ett par klackar som jag skickade efter för nästan en vecka sedan?! Klackarna har i alla fall inte dykt upp och jag börjar tvivla på att jag gjorde klart hela beställningen..suck.. Jag är 99 procent säkert på att jag beställde, jag skrev in mitt bank nummer och så vidare. Men sen när jag kollade här om dagen så inser jag att jag inte hittar något mail eller sms om en orderbekräftelse. Det kan vara så att jag har fått det på mail men att jag inte kan se det mailet i mobilen. Jag kan bara se ett visst antal mail. Därför vore det bra om jag kunde få hem dataladdaren idag så jag kan få igång datorn och gå in och kolla.
 
 
 
Hoppas ni får en bra dag, kram!