MASSA MAT OSV

 

 

Tooorsdag!! Snart helg hörrni! Dagen idag har gått så sjukt fort men tur de, vill ha helg nu tack.'.'.'.'
Snart är första hela veckan gjord på Ur & Penn och det känns toppen. Sitter nu mätt som bara den i sängen (efter en taco-bomb) och lyssnar på musik medan jag bloggar litt ;-) På tal om mätt och så vidare, Antonio and me var och storhandlade efter att jag hade slutat och det finns knappt något bättre än ett kylskåp fullt med mat! Nej nu checkar jag ut och tar och läser lite i boken. PÖsS

 

 

SOL & BAD

Spenderade halva dagen igår på jobbet och andra halvan hemma hos mamma å Danne. Bara badade, solade och käka jordgubbar. Senare mot kvällen åkte vi ut till mormor och morfar och åt mat, lax med potatis, sås och sallad bjöds det på. Riiiktigt gott! Avslutande kvällen med att kolla på fotboll men guu vilken lam match det var...! Aja. I fredags jobbade jag till kl 18 och efter det åkte Anton och jag hem till mamma å Danne och fick oxfilé med massa gott till, nomnom! Sedan körde vi lite lekar och bara myste. En perfekt dag <3

TIDIG MORGON


"Godmorgon" ♥
Jag vaknade till vid 06 imorse och sedan dess har jag faktiskt varit vaken. Jag har lyssnat på lite poddar, kollat på paradise hotel Norge och läst lite bok. Alltså när jag vaknar sådär tidigt så kan jag inte somna om, på grund av att det är så ljust ute. Vilket är lite jobbig eftersom jag är trött och egentligen vill somna om. Men aja nog om det :-) 
 
Idag hoppas jag att min nya dataladdare kommer hem så att jag kan börja använda min dator igen. 
Igår var jag tillsammans med Elin och Wendela på grit-pass. Man håller alltså igång i 35 - 40 minuter och jag har bästa känslan i kroppen idag, jag känner hur det har tagit och hur piggare i kroppen jag är fast jag har lite värk. 
 
Tillbaka till ett par klackar som jag skickade efter för nästan en vecka sedan?! Klackarna har i alla fall inte dykt upp och jag börjar tvivla på att jag gjorde klart hela beställningen..suck.. Jag är 99 procent säkert på att jag beställde, jag skrev in mitt bank nummer och så vidare. Men sen när jag kollade här om dagen så inser jag att jag inte hittar något mail eller sms om en orderbekräftelse. Det kan vara så att jag har fått det på mail men att jag inte kan se det mailet i mobilen. Jag kan bara se ett visst antal mail. Därför vore det bra om jag kunde få hem dataladdaren idag så jag kan få igång datorn och gå in och kolla.
 
 
 
Hoppas ni får en bra dag, kram! 
 
 
 
 
 
 
 

BESÖK FRÅN USA

 
 
 
 
Igår hade jag en sypermysig dag, mammas vännina, Jenny och hennes familj kom på besökt hemma hos mamma å Danne. Jenny bor i USA med sin familj och kommer till Sverige varannat år ungefär. Vi åt gott och bara hade det mysigt! 
 
 
 
 
 

MATEUSHejsan! På bilderna ser ni min samling av Mateus. Det var någon gång förra året som jag började intressera mig för just dessa. Det blev mer intressant i samband med att jag flyttade hemifrån och tror jag är lite beroende nu. Men nu blir det inga fler tallrikar mm på ett tag. Dels för att jag vill spara pengar till nya möbler om Anton och jag flyttar till en större lägenhet efter sommarn. Och jag skulle vilja köpa ett vitrinskåp och ställa min samling i. 

TRIANGEL BIKINI

 
 
↑ Här ovanför ser ni mina två nya bikinisar från http://international.triangl.com/ och jag är helt. kär. Jag har S i under och överdel men tror att jag hade kunnat haft M i underdelarna också. Men resan att få hem dessa var inte smidig eller billig haha...! Ungefär den 9e Maj Beställde jag och Julia våra bikinisar tillsammans och vi fick hem dom den 3e Juni. Varför vi fick vänta så länge var på grund av att när själva Triangel fick hem bikinisarna så blev de ej godkända och skickades tillbaka till Kina, tror jag det var. Sedan blev det tull på 500 vardera. För mina två bikinisar blev slutsumman 2000 kr :-I 

Inte billigt men jag tänkte att det kanske var 2 eller 3 år sedan jag köpte en bikini senast plus att jag tycker dessa är så unika och fina, så det var bara att betala och se glad ut. Och jag fick dom alltså TVÅ dagar innan jag skulle flyga till Spanien!

 

 

 

 

 

 

V.24


Hej hej! 
Kom hem från Spanien för några dagar sedan och guu vilken vecka. Det har varit jättemysigt att åka på semester med mamma, Danne, Nina, Frida plus hennes familj & Antonio! Vi alla hyrde tillsammans en villa som låg i bergen och hade otroligt fin utsikt över byn och havet. Bilder kommer jag lägga upp om några dagar. 

De senaste dagarna har jag kollat på fotboll hemma hos Julia, tränat med Wendela, kollat igenom avsnitt jag missat under semestern, fått reda på att jag kommer ha två jobb i sommar. Jag kommer fortsätta i receptionen på Igelkotten plus Ur och Penn. Det ser jag fram emot! 

Juuust det, jag klickade hem ett par efterlängtade klackar igår!! Är skapligt förväntansfull hehe ;-)

Puss natti!