1.  HÄR  //  2. HÄR  //  3.  HÄR  //  4. HÄR  //  5.  HÄR  //
 
 

1. Sänggavel från ikea! har ganska länge velat ha en som liknar den här. Det kan vara lite extra roligt att lägga till sådana här detaljer, speciellt nu när jag har bytt rum osv!

 

2. Odd Molly blusen ligger högt upp på min önskelista! så fin och enkel.

 

3. Garderob från ikea. Jag har ju skjutdörrar som sitter fast i golv, väggar och tak men saknar en bra/"snygg" förvaring! Något i den här stilen skulle passa jättebra!

 

4. Nike Air Max, hoppas på att kunna köpa eller få dom i present innan sommaren allafall

 

5. Marc Jacobs's klocka, tycker just den här är för himla snygg!

 

 

 

 
 
Då har jag varit och hämtat ut mina älskade nike air force♡ supernöjd! Har ju egentligen spanat in dom här nike air max i över en månad, men dom fanns aldrig i min storlek så då ville jag skicka efter de här istället. Gick in på sidan idag igen av en slump och ser att NU har min storlek kommit in..haha så jäkla typiskt! Funderade på om jag skulle skicka tillbaka dom här men nej, behåller dom och önskar mig de andra i 18 års present istället!
 
 
 

30 januari 2014

SJUK/FRUKOST

Allmänt

 
 
Här har jag legat hela dagen⬆️.. Har varit hemma från skolan idag pga att det kliar i halsen vilket leder till en irriterande torrhosta/huvudvärk. Dricker en massa te och kollar just nu på teen mom (älskar det programmet).♡ Just det, har fått en iphone 5s så det kommer säkert bli mer uppdateringar i fortsättningen!
Trots att jag inte känner mig helt hundra så känns det för himla bra att det är fredag imorgon. Puss!