30 september 2013

NY DESIGN

Allmänt

 
Bytte nyss design och den får duga ett tag, bara att vissa detaljer försvann som jag inte vet hur jag ska få tillbaka. Som tillexempel när man tar pekmusen på en bild så själva bilden ljusnar upp. Men ska försöka fixa tillbaka det. Annars så är jag nöjd med designen som den ser ut nu (inte jag som har gjort den!). Ni får ha en fin kväll allihopa, kram! 
 
 
 

29 september 2013

Allmänt

 

Hej söndag!


Den här helgen har jag bara tagit det lugnt, i fredags så kollade jag på Idol tillsammans med familjen + att jag satt och mumsade på en b&j's som mamsen hade köpt till mig. (Undra hur många b&j's man har köpt under dem senaste åren, och hur mycket pengar man har lagt på dem där glassarna? Jaja goda är dem allafall, haha!)
I lördags så vaknade jag ganska skapligt (tack vare grannen som höll på att såga ned häcken med en motorsåg) Sen käkade jag lite frulle och cyklade sedan till gymmet.
Tog mig även i kragen och beställde hem ett par primeboots, men vågar inte riktigt ta ut någon lycka i förskott för det. Jag menar om storleken inte skulle vara bra eller om skorna inte skulle komma överhuvudtaget, aaa paniik. Haha alltså jag beställde från en sida som jag inte har hört talats så mycket om tidigare men men jag hoppas det blir bra allafall :D. Blablabla och idag har jag tagit tag i "den stora läxhögen", nej men har fått en hel del plugg gjort vilket känns himla bra för då känns det verkligen som att jag bara kan slappa framför tv:en ikväll. Och just nu är vi lite barnvakt åt Labis! Ha det fint, puss!

 

 
 
 
 
 

25 september 2013

25 SEPTEMBER

Allmänt

 
Hejhej!

Kanske dags för ett inlägg eller vad säger ni haha! Nej men helt ärligt så har jag bara försökt att fått en massa plugg gjort de här senaste dagarna. Och ja, det är väl de ända typ. Imorgon ska jag allafall vara ledig för då är planen att "just us girls" i familjen ska åka och shoppa och bara vara. Och för att passa på att umgås allihopa när Julia är hemma.
För övrigt så har dagen bara varit ganska seg, kan bero på att Julia och jag åkte till McDonald's vid halv 12 igår natt och tog med oss hem, sedan kollade vi på en film. Kommer dock inte ihåg vad den heter! Jaja, och sen slutade jag 15.40 och kom väl hem cirkus 16. Och sedan skulle jag vara kl:17 i gymnastikhallen för att träna dem små, vilket bara är kul plus att alla har blivit så himla duktiga! Men nu ska jag gå och krypa ner i sängen, vi hörs imorgon♥ puss

 

 

 Julia, jag & Frida någon jul hos farfar!