28 april 2016

EN LITEN UPDATE

Allmänt


Hejhej! Just nu sitter jag i skolan och fryser så himla mycket, alltså vädret ute är ju vidrigt, det blåser och regnar.. Plus att jag var tvungen att gå till Maja imorse och hämta min dator och väska som jag glömde igårkväll. Sitter som sagt i skolan och fryser och kan bara tänka på hur skönt det vore att gå hem och lägga sig i ett varmt bad (!!)

Igår var jag på sjukhuset och kollade hjärtat och trampade på en träningscykel. Doktorn sa att allt såg bra ut vilket kändes bra att höra, men han skulle sätta sig ner och kolla noga noga noga på varje hjärtslag ändå. Senare mot kvällen käkade Michaela och jag hamburgare hemma hos Maja och guuu så gott det var! Jag åt för första gången hamburgare med bacon.

I helgen som var åkte Antonio och jag till Örebro eftersom Anton äntligen skulle få köra lamborghini, vädret då var inte det bästa heller, det började hagla precis innan han skulle köra, men men. Nej nu ska jag köra på det sista med gymnasiearbetet :-)


PUSS
 
 
 
 

11 april 2016

@

Allmänt

 
                                                                                        Dagens middag, mums!!

Jag har haft ont i huvudet hela dagen idag men jag har älskat vädret, alltså, så härligt med sol! Jag har haft två lektioner idag, lämnat och hämtat Nina från skolan, packat en väska eftersom jag ska sova hos mamma och Danne dessa dagar Anton är i Spanien på golfresa. Varför jag ska sova hos mamma och Danne är för att helt ärligt så känner jag mig inte trygg på norr, känner mig inte hemma där heller. Jag vet inte riktigt varför men det bara känns så :-)
Sedan har jag kollat några avsnitt av oth, kollat lite youtube och biggest loser
Nu ska jag äntligen sova och förhoppningsvis så är huvudvärken borta när jag vaknar. 
 
 
Hoppas allt är bra med er, puss!
 
 
 
 
 
Freeeedag!! Underbart! Just nu sitter jag hemma hos mamma & Danne och ska strax åka och hämta Nina från skolan♥ Sedan ska Anton och jag iväg på två visningar, hoppas att vi gillar det vi ser. Planerna för ikväll är ganska oklara, får se vad som händer. Ni får ha en bra fredag, puss puss!