EN LITEN UPDATE


Hejhej! Just nu sitter jag i skolan och fryser så himla mycket, alltså vädret ute är ju vidrigt, det blåser och regnar.. Plus att jag var tvungen att gå till Maja imorse och hämta min dator och väska som jag glömde igårkväll. Sitter som sagt i skolan och fryser och kan bara tänka på hur skönt det vore att gå hem och lägga sig i ett varmt bad (!!)

Igår var jag på sjukhuset och kollade hjärtat och trampade på en träningscykel. Doktorn sa att allt såg bra ut vilket kändes bra att höra, men han skulle sätta sig ner och kolla noga noga noga på varje hjärtslag ändå. Senare mot kvällen käkade Michaela och jag hamburgare hemma hos Maja och guuu så gott det var! Jag åt för första gången hamburgare med bacon.

I helgen som var åkte Antonio och jag till Örebro eftersom Anton äntligen skulle få köra lamborghini, vädret då var inte det bästa heller, det började hagla precis innan han skulle köra, men men. Nej nu ska jag köra på det sista med gymnasiearbetet :-)


PUSS
 
 
 
 

@

 
                                                                                        Dagens middag, mums!!

Jag har haft ont i huvudet hela dagen idag men jag har älskat vädret, alltså, så härligt med sol! Jag har haft två lektioner idag, lämnat och hämtat Nina från skolan, packat en väska eftersom jag ska sova hos mamma och Danne dessa dagar Anton är i Spanien på golfresa. Varför jag ska sova hos mamma och Danne är för att helt ärligt så känner jag mig inte trygg på norr, känner mig inte hemma där heller. Jag vet inte riktigt varför men det bara känns så :-)
Sedan har jag kollat några avsnitt av oth, kollat lite youtube och biggest loser
Nu ska jag äntligen sova och förhoppningsvis så är huvudvärken borta när jag vaknar. 
 
 
Hoppas allt är bra med er, puss!
 
 
 
 

SISTA DAGEN SOM 19

 
Freeeedag!! Underbart! Just nu sitter jag hemma hos mamma & Danne och ska strax åka och hämta Nina från skolan♥ Sedan ska Anton och jag iväg på två visningar, hoppas att vi gillar det vi ser. Planerna för ikväll är ganska oklara, får se vad som händer. Ni får ha en bra fredag, puss puss!
 
 
 
 

HÄNDELSERIK VECKA

 

 

Heejsan! Den senaste veckan har varit ganska händelserik, både positivt och negativt. Har firat min syster som fyllde, Anton och jag var och firade Angelica som fyllde 20<3

För lite mer än en vecka sedan började jag blöda ganska kraftigt och tillslut svimmade jag här hemma men som tur så stod Anton bredvid mig när det hände. Det var så obehagligt och kom från ingenstans! jag kommer ihåg att jag sa till Anton precis innan jag svimmade ba Jag kommer svimma...jag hör ingenting och sedan var allt svart. Jag vaknar upp av att Anton har sina fingrar i min hals vilket han hade för att han försökte få bort min tunga som gjorde att jag knappt fick någon luft, han upplevde det som att jag hade svårt att andas.Sedan åkte vi till akuten och där gjorde jag lite tester, dem på akuten bad mig boka en tid för en gyenundersökning så fort som möjligt och så skulle jag komma tillbaka för att att göra mer tester på sjukhuset, jag ska cykla på en träningscykel för att kolla hjärtat. För när jag var på akuten upptäckte dem att mitt hjärta slår lite extra ibland, vilket jag har känt av men inte trodde var någon stor grej. Men aa, det som hände var bara konstigt och jag har bara svimmat en gång tidigare för ca 5 år sedan. Men som tur i oturen hände det här natten till måndagen, alltså den veckan som det var påsklov, så jag kunde ju bara ta det lugnt och inte behöva tänka på att jag måste till skolan osv.

I helgen som var åkte Anton, Angelica, Mano och jag till boda borg, vilket var superkul! Dock har jag inte tränat på ett tag så jag sitter just nu med en träningsvärk som är ganska skaplig haha.. 
Just nu är jag hemma och har käkat lunch och ska strax tillbaka till skolan.

 

Puss!