25 mars 2016

EN BRA DAG

Allmänt


Här om dagen hämtade Wendela upp mig och så åkte vi och plockade påskris och efter det åkte vi till espresso house för att stoppa i oss något. Jag tog en sådan här bagels och gud så god den va! Efter det åkte vi och fixade fjädrar och jag köpte med mig en ny b&j's, den här cookie dough s'wich up och det är min nya favorit helt klart! Den påminner lite om en annan b&j's som slutade att tillverkas för ett tag sedan, eller jag vet inte om den inte tillverkas längre men jag hittar den varken på Specce, Ica nära, Maxi eller Willys. Älskar allafall den här nya!14 mars 2016

HELGEN V.10

Allmänt


Helgen har varit helt perfekt! I fredags åkte Antonio och jag hem till mamma å Danne på middag tillsammans med Julia och Robin också. På lördagen så följde jag med mamma, Nina, Julia & Robin till Lager 157. Senare mot kvällen åkte vi alla hem till Frida och Tobbe för att äta tacos, kolla mello och bara umgås! Majsan kom även förbi och kollade på mello. ❤️ 
Och igår var Anton, Oscar och jag bjudna hem till Soile och Tomas på middag och så spelade vi spel också. Supertrevligt :-) 

Det har ju varit underbart väder nästan hela helgen vilket gör mig sååå glad. Känns som att det är nu jag börjar leva igen haha.. Seriöst, vintern är mysig oså med snö, tända ljus och så älskar jag att åka skidor. MEN när våren börjar komma blir jag så taggad och glad! 


Puss


11 mars 2016

TORSDAG

Allmänt


Igår blev det en lite prommis till Frida och Tobbe! Skulle hjälpa dem att natta barnen eftersom Tobbe skulle iväg på tävling och Frida är öm i magen efter operationen. Äääntligen fredag!! Jag orkar inte hur snabbt veckorna går, skoja, vem försöker jag lura, jag älskar det. Puss o kram, ha en fin fredag!