11 mars 2017

ÖVERRASKNING

Allmänt

Vaknade 07.20 av att solen lyste upp hela sovrummet, hur härligt!! En halvtimme senare var Neo och jag ute på en promenad i det underbara vädret, man kände verkligen hur solen värmde! 
Strax ska jag börja gå mot jobbet och när jag har bockat av några timmar där så åker mamma och jag till Intersport i hopp om att jag ska hitta skidglasögon och lite annat. Jag är jättesugen på att köpa pjäxor och skidor men jag tänker att det kan vänta ett år till. 
 
Igår hämtade mamma & Nina mig efter jobbet och vi åkte och köpte fläskfilé, pommes, sallad, godis oooch så vidare :-) Sedan åkte vi hem till Madre och lagade mat, senare kom Anton och Neo OCH helt plötsligt knackade det på dörren och där stod Julia & Robin haha, dom ska vara i Kholm över helgen <3 Vi alla åt och sedan kollade på Let's Dance, hejar på Anja!! Danne den lyckosten är i Sälen med jobbet och har grymt väder (hjärtögon).
 
Kvällens planer är att åka hem till Soile & Thomas och äta and kolla mello. Neo ska även sova kvar sen <3 

1 mars 2017

UPPSALA

Allmänt 

Runt 16 tiden i fredags började vi rulla mot Uppsala, till Antons familj, Neo sov hela bilresan och vi kom fram ungefär vid 18 tiden. Neo blev överlycklig över att se alla, hans svans viftade hej vilt haha. Sedan åt vi lite käk och senare på kvällen körde vi ett sjuuukt roligt spel! På sista bilden ser ni vad vi spelade, alltså en enklare variant av bowling.
På lördagen åkte vi in till stan och jag köpte en parfym. När vi kom hem somnade ALLA (hahah) ett bra tag.. Marie och Patrick på övervåningen, jag och Antonio i soffan och Neo på mattan.
På söndagen var M och P gulliga och gick en långpromenad med Neo och Anton och jag åkte till Ikea för att handla guldknoppar och lite annat. Tillslut var det dags för hemfärd och Neo sov hela vägen hem också <3 När vi var hemma igen släppte Anton av mig vid bion, jag var på filmen Rum 213 tillsammans med mamma, kusinerna och lillasyster. Helt ärligt så var vi alla lite små rädda haha.