RICHMOND & FINCH


Sitter just nu och lyssnar på musik och kollar på gamla bilder. Alltså jag ÄLSKAR att kolla på gamla bilder, vet inte varför men det är så mysigt bara, kolla tillbaka på minnen❣ 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag och fått lite plugg gjort. Å herregud, jag har ju en träningsvärk från helvetet i mina skinkor!.. Jag va nämligen ute och gick/sprang i 45 minuter igår. Det va inte speciellt trevligt, de blåste något fruktansvärt och aa..inge roligt. 

För några dagar sedan så kom mitt fina skal till mobilen hem, de svarta. Dock så tycker jag om det gröna skalet också så måste klicka hem det! Nu ska jag lägga mig i badet ett tag och sedan äta lite glass och kolla på något. 


Puss

HELGEN

 
Den här helgen har varit perfekt och otroligt mysig (förutom en detalj)! I lördags vid lunchtid åkte Anton och jag till Joan's och käkade, det blev frukost och lunch på en och samma gång. Lite senare så åkte vi hem till mamma och Danne där jag skulle raka Antons hår. Efter att det var gjort så skulle han bara hoppa in lite snabbt i duschen. När han kommer ut därifrån slår han huvudet i spegeln (spegeln var alltså utfälld) i kanten och börjar blöda massor. Sedan ropar han på mig att det kommer massor av blod, så jag flyger upp från soffan och ser blodpölar i hallen utanför badrummet, blodfläckar på väggen och blod i hela handfatet!.. När jag försökte få huvet att sluta blöda så luktade det blod och jag trodde en stund att jag skulle tuppa av men det gick bra tillslut, tyckte så synd om Anton♥
 
 
 
 

INFLYTTNINGSFEST

 
 
I lördags var det inflyttningsfest hos Maja vilket blev en sjukt rolig kväll! En sån där kväll man bara vill spola tillbaka till. För övrigt sitter jag och tänker på min och Majas kommande 20-årsfest som kommer äga rum någon gång i april. Alltså hallå, vi fyller TJUGO?! Bra knas men jävligt kul ändå. 
Men nu är det dags för att kolla på mästerkockarna, både Anton och jag har blivit nördar på det programmet. :-)
 
 

FLYTTA TILL UPPSALA?

 
 
 
 
I helgen som va så åkte Anton och jag till hans familj i Uppsala och bara hade det mysigt och bara va. Jag älskar verkligen Uppsala, jag hoppas att Anton & jag kommer bo där en vacker dag. Det är bara något med den staden, jag känner mig så hemma där. Det som skulle vara tråkigt med att flytta dit skulle vara att inte kunna träffa sin familj och vänner lika ofta. Jag önskar att jag kunde övertala alla mina nära att flytta dit hehe, skulle aldrig gå men det vore perfekt. Alltid när vi kommer hem från Uppsala sätter jag mig och kollar på lägenheter där, och den här gången hittade jag en som jag blev såå kär i. Jag måste visa några bilder! ( BILDER ) Enligt mig är inredningen lite kall som den är nu men jag blir helt exalterad och drömmer mig bort, jag tänker liksom hur jag skulle inreda den och hur jag skulle få till en mer mysig känsla. Men men, vi får se hur det blir med den drömmen. 
 
 
Puss!  
 
 
 

GRATTIS DARLING

 
 
Min fina, min bästa vän och min pojkvän. Grattis på födelsedagen älskling!! ♥