Sitter just nu och lyssnar på musik och kollar på gamla bilder. Alltså jag ÄLSKAR att kolla på gamla bilder, vet inte varför men det är så mysigt bara, kolla tillbaka på minnen❣ 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag och fått lite plugg gjort. Å herregud, jag har ju en träningsvärk från helvetet i mina skinkor!.. Jag va nämligen ute och gick/sprang i 45 minuter igår. Det va inte speciellt trevligt, de blåste något fruktansvärt och aa..inge roligt. 

För några dagar sedan så kom mitt fina skal till mobilen hem, de svarta. Dock så tycker jag om det gröna skalet också så måste klicka hem det! Nu ska jag lägga mig i badet ett tag och sedan äta lite glass och kolla på något. 


Puss

25 januari 2016

HELGEN

Allmänt

 
Den här helgen har varit perfekt och otroligt mysig (förutom en detalj)! I lördags vid lunchtid åkte Anton och jag till Joan's och käkade, det blev frukost och lunch på en och samma gång. Lite senare så åkte vi hem till mamma och Danne där jag skulle raka Antons hår. Efter att det var gjort så skulle han bara hoppa in lite snabbt i duschen. När han kommer ut därifrån slår han huvudet i spegeln (spegeln var alltså utfälld) i kanten och börjar blöda massor. Sedan ropar han på mig att det kommer massor av blod, så jag flyger upp från soffan och ser blodpölar i hallen utanför badrummet, blodfläckar på väggen och blod i hela handfatet!.. När jag försökte få huvet att sluta blöda så luktade det blod och jag trodde en stund att jag skulle tuppa av men det gick bra tillslut, tyckte så synd om Anton♥
 
 
 
 

18 januari 2016

INFLYTTNINGSFEST

Allmänt

 
 
I lördags var det inflyttningsfest hos Maja vilket blev en sjukt rolig kväll! En sån där kväll man bara vill spola tillbaka till. För övrigt sitter jag och tänker på min och Majas kommande 20-årsfest som kommer äga rum någon gång i april. Alltså hallå, vi fyller TJUGO?! Bra knas men jävligt kul ändå. 
Men nu är det dags för att kolla på mästerkockarna, både Anton och jag har blivit nördar på det programmet. :-)