13 augusti 2017

KNOPPAR

Allmänt


Jag har blivit lite smått beroende utav knoppar! Vi bytte först ut svarta knopparna på byrån till guld och för några veckor sen  bytte vi knoppar på nattduksbord och förra veckan när vi var i Norrköping köpte vi nya knoppisar till tv-bänken. OCH jag är galen i knoppar, så fort jag kommer in i en inredningsbutik kollar jag upp om det finns knoppar att köpa hahah... Men tycker något så litet gör så så så mycket ;-)Den 8/8-17 sprang Antonio kk-joggen!! Runt 16-tiden åkte vi hem till mamma och Danne för att äta middag sedan åkte vi ner på stan för att kolla på Leoh som skulle börja springa kl 17.15 (tror jag), Anton blir sugen på att vara med och tävla så han går och anmäler sig sedan vidare hemåt för att byta om. Han genomför tävligen och kommer på 19e plats, så stolt! <3
Dagen efter kk-joggen åkte vi till Norrköping för att först hälsa på Antons nya jobb och sedan shoppa. När vi försöker komma på något ställe vi kan äta på kommer jag på att familjen för några veckor sedan var på Paolo Robertos resturang och att det var bra mat där. Så vi letar upp resturangen och går dit och äter. Så fin inredning, grym personal och god mat! <3 Tips tips!

8 augusti 2017

ETTÅRSSPRUTAN

Allmänt


Idag kl 11.00 hade Neo tid hos veterinären för att ta ettårssprutan, han ville inte sammarbeta först men efter en liten stund gick det bättre. Igår var Antonio & jag och handlade VUXENMAT till Neo, ingen valp längre :-( haha. Snart blir lillkillen 1 år!