MIDSOMMAR 2017 IGGESUND

 
Maries bild

Maries bild

Maries bild

MIDDAG PÅ DJULÖ

 
Hannah hade en idé om att vi skulle kunna cykla till Djulö och äta igår, vi kom dit ganska sent men vi hann äta innan det stängde och vi fick sitta kvar hur länge vi ville så det var ingen stress. Ni ser ju hur härligt det ser ut på bilderna. Sedan cyklade vi till affären och köpte lite gott med oss, sen åkte hem till Hannis för att kolla på 13 reasons why !! SÅ spännande, vi kollade klart halva säsongen, jag var hemma runt 01.30 på natten tror jag haha, men herregud, hur ska det sluta?! Jag har så mycket frågor och funderingar... Vi ska fortsätta kolla efter midsommarhelgen! Mm jag längtar kan jag säga, vi fastnade direkt för den här serien..!

 

FÖR WILMAH HAR TAGIT STUDENTEN ! ! !

 
Wilmah har tagist studenten yeeey ♥ Jag började morgonen med att gå upp kl 05.30 för att börja jobba 07. 14.30 slutade jag och cyklade full fart hemåt för att byta kläder och fixa sista detaljen med Wilmahs present sedan åkte Anton och jag till firandet av studenten, Neosson hämtade vi lite senare så han inte skulle bli själv allt för länge. Den var en trevlig kväll och jag älskar Hannahs och Wilmahs släkt, dem är för sköna alltså haha <3 

AW


 
Jag har suttit på en häst igen efter 15 år! Ja jag har alltså hoppat upp på ryggen igen och jag var skapligt nervös innan, ramlade av gjorde jag också haha.... Anton (hästen jag hade haha) blev rädd när ridläraren slängde in "slalompinnar" i ett litet förråd, precis när Anton och jag går förbi. Då rycker Anton till åt höger och jag åt vänster. Hannah tyckte att jag såg ut som en spindel i luften med armar och ben åt alla håll hahaha! Jag hoppade upp på hästen väldigt snabbt igen och det blev ingen större grej, fick ont i knät en stund sen kände jag ingenting. Vi var också en sväng utomhus och red och det var så roligt. Jag tror inte att det är min grej att åka och rida en gång i veckan men jag kan absolut tänka mig att göra om det här, just att man åker ett gäng, betalar 250 kr och får rida en stund helt enkelt. Om man gör det här fler gånger kanske man tillslut vågar vara utomhus och rida istället för att vara största delen i ridhuset eller vad det heter. Det skulle vara himla roligt faktiskt. Jag är i alla fall glad att jag följde med på det här, superbra idé av Hannah! 

EN DAG I STOCKHOLM MED HANNIS


 

I onsdags bestämde Hannah och jag oss för att åka till Stockholm över dagen och bara äta gott och shoppa. En superfin dag med sol fick vi. Vi hade ett tydligt mål innan vi åkte dit, smink! Och jag kan väl säga att det blev en hel del smink, tummen upp för det. Jag har köpt om samma produkter i några år känns det som och nu fick jag för mig att testa något nytt och lite bättre. Jag är hur som helst jättenöjd! :-)
 

SPAKVÄLL
Jag började dagen med att åka och handla frukost och sedan åka och handla lite nödvändigt på apoteket, dock kommer inte ansiktsmasken därifrån, och så skulle jag hämta ut nya p-piller. Senaste gångern jag har hämtat ut p-piller så är det nya förpackningar och fäger på pillerna, tycker det är lite olustigt att det är olika varje gång. Det ska vara samma grej bara att dom ändrar utseendet men ja, tycker det känns lite olustigt som sagt. 
Ikväll hade vi syskon lite spa hemma hos mamma & Danne. Det blev nästan tjejkväll, Danne fick agera kock ;-)
Vi hade lite fotbad, målade naglarna och oljade in. Jag skulle haft med mig ansiktsmasken men glömde ta med den, sitter istället med den nu. Innan jag åkte iväg till mamma fick jag ett städryck (älskart) och diskade allt jag handlade igår på Ikea, dammsög, skurade golvet och åkte iväg med skräp till återvinningen. Nu ska jag snart dyka ner i sängen! PUSS <3


STUDENTFIRANDE AV ELLEN I ÖREBRO

 
Nu har kära Ellen tagit studenten (!!) ♥ Det blev en lyckad dag och regn slapp vi också. Vi avslutade dagen med att gå in på Ikea innan vi rullade hemåt igen. Kramis!