I fredags var Anton och jag bjudna till Ida och Patrik på kräftskiva! Hur trevligt och fint fixat som helst :-) Vi var kanske runt 35 pers och alla hade fått någon slags uppgift, till exempel så skulle Antonio och jag fixa sallad, bröd och smör. Dock fick det bli Anton som gjorde iordning vårat bidrag eftersom jag jobbade till kl 18 och då började även kräftskivan. Dagen efter hämtade Soile oss och vi åkte och hämtade pizza ↑ och mumsa i oss den hemma hos Soile. Efter det kalaset åkte vi alla tre och kollade runt på sängar och hittade faktiskt en bra säng! Dock har vi inte bestämt oss om vi ska köpa en säng nu eller om några månader..hmm. Men det återstår att se ;-) 
Just det, dagar kvar till flytt, yeey yeey yeeey. Vi har inte börjat packa än haha MEN det finns inte så mycket att packa? Det som ska packas ner är porslin, kläder och lite småsaker. 
Om några timmar ska Anton och jag åka hem till mamma å Danne där Julia och Robin kommer vara också, vi ska nämligen fika och umgås lite eftersom de flyttar till Rättvik på tisdag!! :-( 
 
 
 
 
 
 
josephine Asplund

Underbar blogg och hoppas du får en fin kväll! Kram<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress