20 januari 2019

DUFWEHOLMS HERRGÅRD

Allmänt

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Hej söndag!

Jag sitter just nu och lyssnar på en ljudbok som jag började lyssna på för några dagar sedan. I början av januari lyssnade jag klart på Häxan av Camilla Läckberg, en bok jag verkligen kan rekommendera. 

Jag har haft en väldigt mysig och lugn helg. Igår kl 08.00 mötte jag upp mamma, syrrorna och mina kusiner vid Dufweholms Herrgård. Vi åt först frukost där och sedan spenderade vi några timmar på spat. Vi alla såg ut som pingviner på ett led när vi skulle ta oss från dörren, ut på altanen för att komma till poolen haha! Det var skapligt isigt. På tal om isigt underlag, senaste gångerna jag har varit ute och gått med Neo så har vi halkat oss fram. För några dagar sedan på en och samma promenad, halkade Neo med framtassarna så att han slog i huvudet och lite senare halkade han till med alla tassarna och hamnade på ryggen. Jag hukade mig ner för att kolla så han var okej, då halkar jag också och sitter där och skrattar för mig själv…. ;-) Skrev till mormor som är ute på promenad varje dag att GÅ INTE UT OCH GÅ IDAG! 

Idag har Antonio, Neo och jag varit ute på en långpromenad innan solen gick ned och efteråt kollade vi några avsnitt av serien Suits som vi har blivit besatta utav!!
Min fina vän Hannah tog i helgen förskollärarexamen, så stolt över henne!! <3 

 Ska nu gå och avsluta min helg med ansiktsmask och en hårinpackning :-)